Αίτηση για demo με Android συσκευή

Με σκοπό τη δοκιμή της εφαρμογής, ή την ελαφριά χρήση αυτής σε πιο μεγάλη χρονική περίοδο, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας ως συσκευή ανίχνευσης ένα απλό κινητό τηλέφωνο ή tablet με λειτουργικό android.
Με τον τρόπο αυτό σε λίγα λεπτά έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται αγορά και εγκατάσταση μόνιμου μηχανισμού.

Η διαδικασία είναι η εξής:

1) Άνοιγμα λογαριασμού στο http://gps.emaze.gr

Μας στέλνετε ένα email στο info@emaze.gr ή στο τηλ. 6957500566 (Νίκος Χρηστίδης – Account manager) ή στο τηλ΄. 2821304307 αναγράφοντας τα εξής: α) Επωνυμία εταιρείας, β) ονοματεπώνυμο προσώπου επικοινωνίας, γ) σταθερό και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) email επικοινωνίας, ε) email ειδοποιήσεων

2) Σας αποστέλλουμε link με το απαραίτητο mobile App που χρειάζεται ώστε να γίνει εγκατάσταση του μικρού προγράμματος, όπως και τις βασικές οδηγίες.

3) Όταν γίνει η εγκατάσταση του προηγούμενου βήματος, ανοίγετε το πρόγραμμα και μας στέλνετε το IMEI της συσκευής.

4) Σας αποστέλλουμε έγγραφα τα στοιχεία της προσφοράς. Μας στέλνετε την αποδοχή με σφραγίδα και υπογραφή σκαναρισμένα (κυρίως λόγω τήρησης των βασικών στοιχείων περί προσωπικών δεδομένων) και η πρόσβαση στο λογαριασμό σας είναι έτοιμη.

Εκτίμηση χρόνου: Από λίγα λεπτά έως 3-4 εργάσιμες ώρες.

Κοστολόγιο:

Α) Για μικρού χρονικού διαστήματα συνδρομής (έως 10 ημέρες, και μέσα σε έναν ημερολογιακό μήνα) επιβαρύνεστε με 12,30 Ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 23%) τα οποία αφορούν το κόστος σεταρίσματος του λογαριασμού.
Β) Εάν επιλέξετε συνδρομή για 2 μήνες, το συνολικό κόστος είναι 24,60 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 23%) για όλο αυτό το διάστημα. Περιλαμβάνουν συνδρομή για 2 μήνες, και το κόστος σεταρίσματος είναι δωρεάν.
Γ) Στα παραπάνω κόστη δεν περιλαμβάνεται η χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Την υπηρεσία την προσφέρει η emaze για μεγαλύτερες των 6 μηνών συμβάσεις, και με κόστος 5€ ανά μήνα για απεριόριστη χρήση.
Ενδεικτικό κόστος εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, για όγκο 60 ΜΒ είναι 3 ευρώ ανά μήνα με πρόγραμμα καρτοκινητής.
Η κατάθεση έστω και αυτών των ποσών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το άνοιγμα των λογαριασμών.
Η προσφορά διμήνου ισχύει έως και τις 04/11.

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5069-043681-883
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR74 01720690005069043681883
Δικαιούχος Ν.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε

Προϋποθέσεις:

1) Πρέπει το κινητό όπου θα δουλεύει ως πομπός -συσκευή να έχει σύνδεση με 3G ή 4G. Εκτιμώμενος όγκος κατανάλωσης δεδομένων για 1 ημέρα είναι περίπου 1,5ΜΒ. Ωστόσο πιθανόν με το 3G να καταναλώνει και άλλες εργασίες το κινητό (όπως email), οπότε και προτείνουμε μεγαλύτερο πρόγραμμα και τακτικό έλεγχο.
2) Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να έχει ανοικτά από τις ρυθμίσεις την πρόσβαση σε δορυφόρους GPS.

Διάφορα:

1) Οποιοδήποτε android κινητού, ακόμα και αυτά του χαμηλότερου κόστους, είναι αποδεκτά.
2) Προτείνουμε να φορτίζεται τακτικά καθώς η χρήση GPS από το κινητό καταναλώνει αρκετή μπαταρία.
3) Μετά το τέλος της εργασίας μπορεί είτε ο κάτοχος του κινητού, είτε ο αρμόδιος που έχει πρόσβαση στο λογισμικό να κλείνει την χρήση της εφαρμογής.
4) Υπάρχει η επιλογή τον χειρισμό και άνοιγμα κλείσιμο της εφαρμογής του κινητού να γίνεται μόνο από τον αρμόδιο που έχει πρόσβαση, και όχι από τον κάτοχο του κινητού. Ωστόσο αν ο κάτοχος του κινητού “κόψει” την πρόσβαση στους δορυφόρους, τότε η εφαρμογή δε θα λαμβάνει δεδομένα.
5) Γενικότερα προτείνουμε τη λύση αυτή σε περιπτώσεις όπου τα δρομολόγια δεν είναι τακτικά. Επίσης την προτείνουμε για να δοκιμάσετε την εφαρμογή.
6) Θα δείτε στην εφαρμογή τις περισσότερες λειτουργίες που γίνονται με σταθερό μηχανισμό (π.χ. θέση οχήματος-κινητού ζωντανά, ιστορικό, αναφορές, ειδοποιήσεις κλπ).
7) Προσωπικά δεδομένα: Καθώς στην ουσία δεν πρόκειται για παρακολούθηση εταιρικού οχήματος, αλλά για παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου, η χρήση προϋποθέτει αυστηρά την έγγραφη δήλωση ότι τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για εταιρικούς σκοπούς, και αφορούν μόνο τα διαστήματα βάρδιας του εργαζομένου. Ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου πρέπει να είναι ενημερωμένος, ( το οποίο είναι δεδομένο, καθώς προϋποθέτει να υπάρχει καλή συνεργασία για τη χρήση). 

Email Επικοινωνίας: n.christidis@emaze.gr Κος Χρηστίδης 
άμεση επικοινωνία στο κινητό 6957 500566 (ώρες 9:15 – 18:15) ή ώρες γραφείου στο 2821304307.